2018 yılına neredeyse girmek üzereyiz. Peki 2018 yılında giyim alışverişi yaparken nelerin trend olduğunu bilecek misiniz? İşte bunun için önceden 2018 yılının trendlerini sizinle paylaşıyoruz.

Kalem Eteklerin Dönüşü
2018 Giyim Trendleri
Kalem etekler fazla klasik olduğu için pek tercih edilmeyebilir, eleştirilebilir ama 2018 sezonunda kombinlerin en dikkat çeken öğrelerinden birisi olacak diyebiliriz.

Püskül Detayı
2018 Giyim Trendleri
Püsküllü kıyafetleriniz hala varsa olduğu gibi kalsın. Çünkü bitti bitecek denen püskül trendi 2018 yılında eteklerde, ceketlerde, çantalarda, elbiselerde yine karşımıza çıkacak.

Tokalı Çizmeler, Botlar
2018 Giyim Trendleri
Giyim kolaylığı açısından biraz zahmetli olsa da yine birçok moda evi 2018 defilelrinde tokalı botları bize sundu. Önümüzdeki yılın sonbahar, kış sezonunda tokalı bot ve çizmeler trend olacak diyebiliriz.

Koyu Renk Denim
2018 Giyim Trendleri
Kot pantolon, kot ceket ikilisini ve klasiğin dışında koyu renk kotları 2018 defilelerinde görmek mümkün oldu. Versace, Fendi ve Tom Ford gibi dünyaca ünlü moda evlerinin sinyalini verdiği koyu renk kotlar 2018’de çokça karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

Farklı Çizgilerle Trençkotlar
2018 Giyim Trendleri
Olmazsa olmazlardan birisidir malum trençkot. Önümüzdeki sezonda trençkotlar bildiğimiz klasik tasarımın biraz dışına çıkacak. Baskılı, işlemeli, farklı renkli trençkotlar bahar mevsimlerinin favorilerinden olacak.

Pastel Renkler
2018 Giyim Trendleri
Pek çok ünlü markanın defilesinde tepeden tırnağa pastel renkli kıyafet giymiş modeller gördük. 2018 yılında bu şekilde tamamen pastel renklerden kombinler görürseniz şaşırmayın.

Plastik Materyal
2018 Giyim Trendleri
Şeffaf, baskılı, baskısız, rengarenk plastik detaylar yeni bir trend oluşturacak 2018 yılında. Ünlü tasarımcılar elbisede, ayakkabıda, trençkotta, çantada bu detayı çokça kullandı. Önümüzdeki yıl bu trendi çokça görürseniz şaşırmayın.

Mini Etek Out, Şort In
2018 Giyim Trendleri
Mini etek devri kapanıyor. 2018 yılında mini eteklerin yerini şortlar alacak. Şortlar iş, okul, akşam gezmelerinde heryerde giyebileceğiniz parçalar olacak.