Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde, yeni sezon makyaj ürünleri mağazalarda biz kadınlara göz kırpmaya başladı bile… Güzellik uzmanı Yasemin Miras 2018 Kış makyaj trendlerini sizler için değerlendirdi. İşte 2018 kış ayı makyaj trendleri…

1Kuş tüyü kaşlar


Söz konusu kaşlar ise bu sezonun öne çıkan modeli yukarı doğru taranmış kaşlar. Cesur bir adım atmak isterseniz sahip olmanız gereken tek şey kaş maskarası.

2Kasımda kırmızı dudaklar moda


Sıfıra yakın makyaj, bir maskara ve kıpkırmızı dudaklar. Bu sezon dudakların çok daha dolgun, nemli ve parlak olduğunu görmek isterseniz yapmanız gereken kremsi yapıdaki saten bitişli rujlardan tercih etmek.

3Bu sezonda ıslak cilt moda


Sağlıklı bir cilt demek ışıl ışıl parlayan aydınlık cilt demek olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Bu sezon aydınlık ciltler hatta neredeyse yüzünüz yeni yıkanmışçasına ıslak görünecek.

Bu görünümü sağlamak için öncelikle cilde iyi bakmak çok önemli ve temiz tutmak çok önemli..İşinizi kolaylaştırmak için makyaj bazlarından yararlanabilirsiniz.

4Gökkuşağı Makyajı


Gözlerde gökkuşağının renklerinde oluşması pek alışıldık bir durum değildir. Farklı ve özgün bir 2018 makyaj trendi. Renklerin gözlere anlam katması ise çok harika bir durum… Gökkuşağı makyajını bu sene sıklıkla görebiliriz.

5Doğal bakış


Doğallıktan tamamen de uzaklaşılmadı. Gözlerde kendine has bakışların sağlanmasını da pistlerde sıklıkla gördük. Çok hafif göz makyajı ile doğal bakışlar elde edebilirsiniz.

6Göz kapaklarında renkler


2018 makyaj trendlerinin renk temalı olduğunu önerilerden anlayacaksınız. Yine renge dayalı bir öneri. Gayet hoş gayet de güzel duruyor. Tabi ki de günlük uygulanabilir mi bu soru işareti.

7Canlı renkli kirpikler


Kirpiklerinizin dikkat çekmek istiyorsanız onları renklendirin deriz. Düğün, nişan gibi özel etkinliklere giderken bu şekilde tercihler eşsiz olabilir. Klasik kirpikler artık yok daha farklı renklendirmeler var diyebiliriz.

8Metalik Göz Farı Modası


Gözle ilgi hoş bir öneri daha. Değişik metalik renklerle gözler daha fazla vurgulanmış ve daha hoş görünüyordu. 2018 yılıyla beraber kendinize metalik göz farı kullanmakta yarar var.